Vill du att ditt företag ska bli en del av oss?

Står du inför en ägarförändring? Vill du att ditt företag ska bli en del av Ambea? Alla våra verksamheter bedrivs som självständiga enheter inom våra verksamhetsområden. Genom vår storlek och våra finansiella resurser skapar vi större utvecklingsmöjligheter för de verksamheter vi förvärvar.

Det här söker vi efter

Vi söker efter verksamheter som delar vår vision och våra värderingar. Det ska vara välfungerande företag med fokus på att leverera omsorgstjänster av hög kvalitet och som kompletterar våra befintliga verksamheter.

För att vi ska kunna tillhandahålla vård och omsorg av högsta kvalitet krävs duktiga medarbetare som trivs på sitt arbete. Därför är det viktigt att företaget har engagerade medarbetare och ett delegerat ansvar och ledarskap.

Vad innebär det att bli en del Ambea?

Våra verksamhetsområden har en decentraliserad organisation där besluten fattas i verksamheten nära våra vård- och omsorgstagare och uppdragsgivare.

Vi strävar efter att ha branschens bästa medarbetare. För att våra medarbetare ska utvecklas och trivas hos oss erbjuds de bland annat individuell kompetensutveckling genom vår utbildningsorganisation Lära. Därtill finns det inom Ambea stora möjligheter att vidareutvecklas och att gå vidare i karriären. Våra medarbetare kan, om de vill, byta arbetsplats men ändå stanna kvar i företaget.

Inom verksamhetsområdena sker många samarbeten kring till exempel beläggning, kompetens och erfarenhetsutbyte såväl med andra regioner som med andra enheter inom koncernen.

Kontakt

Maila oss på forvarv@ambea.se