Nyheter

Ambea utser ny affärsutvecklingschef och ny chef för Digitalisering och Projektkontoret

Louise Ståhlberg har utsetts till ny affärsutvecklingschef på Ambea och kommer att ingå i koncernledningen med övergripande ansvar för M&A och Anbud. Samtidigt utses Mikael Estenthal till ny chef för Digitalisering och Projektkontoret (PMO).

Louise kommer närmast från en roll på Permobil som Corporate Development Manager, och dessförinnan Attendo där hon hade rollen som Associate Director Business Development. Mikael kommer senast från rollen som CIO på Randstad och dessförinnan från motsvarande roller på Proffice och Manpower.

– Jag vill välkomna Louise och Mikael till Ambea. De kommer båda in med värdefull kunskap för vår resa framåt. Louise har med sin bakgrund som läkare i kombination med tidigare uppdrag en djup förståelse för både offentligt finansierade organisationer och omsorgsverksamhet. Hon har dessutom under sin tid på Attendo och Permobil utvecklat sin kunskap om den nordiska marknaden, säger Mark Jensen, vd för Ambea.

– Mikael har genom sina år i bemanningsbranschen och tjänstesektorn en lång erfarenhet av både IT och projektstyrning där han framgångsrikt ansvarat för viktiga förändringsprojekt med fokus på slutanvändaren. Digitalisering och förändringsledning är prioriterat för Ambea under de kommande åren och med Mikaels kunnande och perspektiv får vi en viktig förstärkning till denna resa, fortsätter Mark Jensen.

Både Louise Ståhlberg och Mikael Estenthal tillträder sina tjänster i februari 2022.